Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

2010.03.01

A mai világban úgy gondolom, mindenkinek szüksége van valamire, amibeKépn megvalósíthatja önmagát, elképzeléseit és feltöltheti energiáit. Szükség van arra, hogy kis időre elvonuljon a külvilágtól és önön méllyebb forrását keresse.

Számomra ezt - a térből és időből való kilépést - a kézimunka jelenti. Gyermekként élvezettel lestem, ahogy édesanyám varrt és lassan húsz éve én is megtanultam az alapokat, amit azóta is szorgalmasan fejlesztek. Mára szinte bármit elkészítek, a kívánt méretben és stílusban. Munkámat nagy élvezettel végzem, mert minden elkészített darab, amivel örömet szerzek a viselőjének,  újabb és újabb energiát ad nekem.

22-éve kezdtem el varrni, kitanulva a női-ruhakészítő szakmát. Kisebb nagyobb kihagyásokkal a mai napig ezzel foglalkozok. Van egy ruhaszalonom, egyedi elképzelések alapján, testerszabott ruhákat készítek.

Kb 6-éve ismerkedtem meg a gyöngyfűzéssel és azóta annak is a rabja vagyok. A kezdeti ügyetlenkedések után egyre újabb és újabb ékszereket készítettem, cseh üveggyöngyökből, swarowsky kristályokból, féldrágakövekből, japán gyöngyökből...stb.

Itt szeretném megosztani illetve bemutatni azokat a darabokat, amellyek számomra is sokat jelentenek valamint ezúton mondok köszönetet mindenkinek, aki bármilyen segítséget nyújtott ahhoz,  hogy tovább fejlődhessek!

Őrömmel látok minden látogatót a folyamatosan bővülő oldalaimon 

Elérhetőség: dajagi72@citromail.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.